ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Τρόποι Αποστολής

 

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας(μέσω email από εμάς)θα ξεκινάει η διαδικασία εκτέλεσης και αποστολής.Οι παραλαβές των προϊόντων γίνονται εντός 2-6 ημερών από την στιγμή που θα ληφθεί η παραγγελία σας.Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται από Δεύτερα έως Παρασκευή.

Το κόστος αποστολής προσδιορίζετε από το ύψος της παραγγελίας σας. Έτσι για παραγγελίες μέχρι 59€ το κόστος αποστολής είναι 4€ με Φ.Π.Α. για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 59€ τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν.

Η PALAMAIKI δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή αλλού είδους απεργίες που επηρεάζουν την διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας στα στοιχειά που μας έχετε παραχωρήσει για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από ένα από τα 4 καταστήματα λιανικής μας χωρίς χρέωση εξόδων αποστολής, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να βεβαιωθείτε ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο κατάστημα. Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα εξής:

 

Καταστήματα Λιανικής:

  • Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 127, Καλλιθέα 17672, 210 9512469
  • Αθηνάς 55 και Ξενοφώντος, Κορυδαλλός 18120, 2104968088
  • Κολοκοτρώνη 55 και Τσαμαδού , Πειραιάς 18531, 210 4225764
  • Λεωφόρος Ηρακλείου 233, Νέα Ιωνία 14231, 215 5102226

 

Διευκρινήσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.