ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, εφόσον αυτά βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία και δεν υπάρχουν ίχνη χρήσης τους.

 

Το κόστος της μεταφοράς επιστροφής επιβαρύνει εσάς.

Είτε προπληρώνετε την αποστολή με οποιοδήποτε δικό σας μέσο, ή η αποστολή γίνεται μέσω της δικής μας συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (κόστος 4€) έπειτα από συνεννόηση, και το ποσό αφαιρείται από το επιστρεφόμενο.

 

Η διαδικασία είναι η εξής:

  • Στέλνετε το προϊόν με κάποιον από τους προαναφερθέντες τρόπους
  • Μόλις γίνει η παραλαβή από εμάς, και διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, επικοινωνούμε μαζί σας για να μας ενημερώσετε αν επιθυμείτε να αγοράσετε κάτι άλλο, ή αν θα προχωρήσουμε σε επιστροφή χρημάτων
  • Στέλνουμε την αντικατάσταση που επιθυμείτε ή προχωράμε σε επιστροφή χρημάτων

 

Επιστροφές μπορούν να γίνουν και σε οποιοδήποτε από τα 4 καταστήματα Palamaiki Home με επίδειξη της απόδειξης ή της κάρτας αλλαγής, σε αυτή την περίπτωση όμως δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής χρημάτων, μόνο η έκδοση πιστωτικού σημειώματος που ισχύει για 6 μήνες.

 

Σε περίπτωση ελαττώματος σε προϊόν, θα πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 3 ημερών από την παραλαβή του. Εφόσον γίνει έλεγχος από το αρμόδιο τμήμα και διαπιστωθεί το ελάττωμα, καθως και ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, προχωράμε σε δωρεάν αντικατάσταση (εφόσον είναι δυνατόν) ή επιστροφή των χρημάτων σας.