ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€

Η Εταιρεία

 

Η Παλαμαϊκη Α.Ε. συμπλήρωσε ήδη 45 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον χώρο της εμπορίας των ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ. Εταιρικό της πιστεύω και κινητήρια δύναμη των δραστηριοτήτων της είναι η προσφορά στα ελληνικά νοικοκυριά μιας τεράστιας γκάμας από

ΟΜΟΡΦΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Το πλουσιότατο προϊοντικό της μείγμα οργανώνεται σε συλλογές που καθεμιά έχει την δική της «τοποθέτηση» στον χώρο που διαμορφώνουν οι προσδοκίες των νοικοκυριών για την κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας τους.

Οι συλλογές στοχεύουν στο να ντύσουν ή/και να διακοσμήσουν κάθε χώρο του σύγχρονου ελληνικού σπιτικού, από τους ευαίσθητους χώρους της κρεβατοκάμαρας και του μπάνιου και τους λειτουργικούς χώρους της κουζίνας ως τους χώρους ξεκούρασης και φιλοξενίας του σαλονιού και της τραπεζαρίας.

Η συμπλήρωση και ο εμπλουτισμός των κλασσικών της συλλογών με τις καλαίσθητες συλλογές ριχταριών και κουρτινών δίνει νέα ώθηση στο σύνολο του μείγματος των προϊόντων της.

Στρατηγικής σημασίας απόφαση της Α.Ε. Παλαμαϊκή είναι η ανανέωση των συλλογών της δύο φορές το χρόνο, έτσι ώστε η δήλωση της

«Κάθε εποχή είναι η εποχή της, για κάθε εποχή... Παλαμαϊκή»

να αντιπροσωπεύει μία πραγματικά ασίγαστη φροντίδα για ανανέωση.

Μια εντυπωσιακά μεγάλη λίστα συνεργατών/προμηθευτών από κάθε σημείο του κόσμου βοηθάει στην επιδίωξη του οράματος της, δηλαδή:

Να φέρει στο κάθε σπιτικό από κάθε γωνιά του κόσμου

ΟΜΟΡΦΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η σειρά των καταλόγων της Όμορφο Σπιτικό (που διανέμεται σε 50000 αντίτυπα κάθε φορά, 2 φορές το χρόνο) δίνει την ευκαιρία στο εκτενέστατο δίκτυο της επαγγελματιών (εμπόρων-καταστηματαρχών) να παρουσιάσει την αισθητική αρτιότητα και την λειτουργική τελειότητα του συνόλου των προϊόντων της εύκολα και βολικά σε χιλιάδες νοικοκυριά.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2014